vardgivare-ostergotland

Region Östergötland

För vårdgivare

Lab-Nytt byter skepnad - Nytt sätt för Laboratoriemedicin att sprida nyheter och information

Ett nytt webbverktyg gör det möjligt att förbättra vårt sätt att förmedla nyheter från Laboratoriemedicin. ”Lab-Nytt” byter skepnad till ”Nyheter från Laboratoriemedicin” och en prenumerationstjänst gör det möjligt att få aviseringar när nyheter publiceras.

I och med lanseringen av Region Östergötlands nya webb i september 2023 infördes ett nytt webbverktyg, som möjliggör nya arbetssätt för att sprida nyheter och information. Lab-Nytt, som länge varit Laboratoriemedicins främsta nyhetskanal byter nu namn till Nyheter från Laboratoriemedicin. Syftet med nyheterna kommer fortsatt vara att sprida värdeskapande information till vårdgivare, kunder, samarbetspartners och remittenter. Nyheter från Laboratoriemedicin innehåller information som berör många målgrupper och har långsiktig påverkan och innebörd, exempelvis nya eller förändrade metoder.

Nu går det att prenumerera och få aviseringar med e-post varje gång en Nyhet från Laboratoriemedicin publiceras. Prenumerationstjänsten nås via sidan för nyhetsflödet och på följande länk https://vardgivare.regionostergotland.se/vgw/kunskapsstod/medicinsk-diagnostik/laboratoriemedicin Länk till annan webbplats.

Nyheterna finns publicerade i Laboratoriemedicins nyhetsflöde i 13 månader. För att få tillgång till äldre nyheter kontaktas HuvudredaktorerDC@regionostergotland.se